djonner OK

Projektet "djonner OK" er resultatet af ønsket om at udgive danske sange - på dansk. For den slags idéer popper jo også op af og til. Se nu bare debut singlen "Tillykke kære Facebookven", som blev skabt ud fra et behov på netop Facebook. Og sådan vil det sikkert også være fremover i andre situationer.
 
Efterfølgeren "Hvorgår vi hen?" med irske David Murphy på pedal steel, indtog i september 2020 P5s Dansktoppen-liste ved at komme direkte ind som nummer 3 og blev hængende i flere uger.
 
19. september 2020, i forbindelse med djonner OKs interview i selvsamme program Dansktoppen på P5, udkommer 3. single "Solbriller".
 
Men...lad os nu bare være ærlige. Det er selvfølgelig bare "djon gone danish". Selvfølgelig kunne "djon" sagtens udgive sange på dansk - og det er da også sket. Under det nye navn er det bare nemmere at være fri til at skifte genre. Og det er så absolut tilfældet her.
Indtil videre holder djonner OK næsen i dansktop-sporet, hvor der nok også vil blive plads til de lidt mere alvorlige tekster.
 
Uanset hvad tiden bringer, så håber jeg at du vil kunne li´hvad du hører.
 
John Rasmussen
djonner OK 
 
 
Find djonner OK på fx:
 
 
JR Productions © 2015 | CVR: 36279834 | Hvidovre - Danmark | info@djon.dk